Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. The Horrors ‘Machine’

Tre års radiotavshed siden ’Luminous’-albummet blev tidligere på ugen brudt, da The Horrors’ nye ‘Machine’ sætter gang i kvintettens musikalske tandhjul igen og – på trods af retræten – fortsætter den nærmest gotiske støjrock, hvor den slap. I tilgift påbegynder The Horrors en mindre turné i juli, så mon ikke vi kan forvente mere materiale fra de engelske herrer?


Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Franske Piger ’Helt sammen’

Franske Piger fra Vellness Plader-kollektivet har taget springet fra Soundcloud til Spotify med deres officielle debut-ep (der bare hedder ’EP’). Heldigvis er gruppens vindskæve charmepop ikke blevet mere poleret af den grund, som det fortrinligt høres på lukkeren ’Helt sammen’. Franske Piger kan blandt andet opleves på Roskilde Festival og Musik i Lejet.


Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Calvin Harris feat. Pharrell, Katy Perry & Big Sean ’Feels’

Vejen til Calvin Harris’ forestående album, ’Funk Wav Bounces Vol. 1’ (30. juni), ser ud til at være brolagt med solskoldet funk og et overflødighedshorn af prominente gæster. ’Feels’ rammer ikke helt samme euforiske højder som albummets tidligere forløbere (‘Slide’ og ‘Heatstroke’), men formularen svinger stadig.


Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Dej Loaf ’No Fear’

Detroits helt egen hiphop-prinsesse har før foldet multitalentet ud i både smægtende r’n’b og storskrydende rap, men ’No Fear’ markerer Dej Loafs første indtog i et decideret popterræn. For vores skyld absolut ingen alarm, hvis det nye udspil stammer fra hendes kommende album, ’Liberated’, der stadig ingen udgivelsesdato har.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Frankie Rose ‘Trouble’

Frankie Rose – der har en fortid i intet mindre end fire tidligere bands – annoncerer med singlen ’Trouble’ sit kommende album ’Cage Tropical’, der lander den 11. august. Hendes tidligere ensemblers excelleren i postpunk og garagerock ser (igen) ud til at være fraværende på denne soloforløber, der værner om en mere fyldig 80’er-lyd med aromaen af kuldslået dreampop.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Rostam ‘Bike Dream’

Rostam (Batmanglij) har haft mere end almindelig travlt på det seneste. Efter samarbejdsalbummet med Hamilton Leithauser har Vampire Weekend-udbryderen nu løftet sløret for sin solodebut, ’Half-Light’, der slippes den 8. september. Her vil man finde den fyldigt forvrængede ’Bike Dream’ side om side med tidligere singler som ’Gwan’ og tracks, der er næsten syv år (!) gamle.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Queens of the Stone Age ‘The Way You Used to Do’

Ugen har budt på en hel masse nyt fra Queens of the Stone Age. Med meddelelsen om at Josh Homme og hans rockfølge lægger vejen forbi det nye Tap1 på Amager den 14. november, fulgte også afsløringen af det kommende album ’Villains’ (25. august) og førstesinglen ’The Way You Used to Do’, der på vanlig vis er en riff-laber tordenkileskæring.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Arcade Fire ‘Creature Comfort’

Sidste uge var de på en ABBA-ting – denne uge er de på coldwave-synths og lyrik, der kredser om selvmord og forebyggelsen af selvsamme. De soniske modpoler på Arcade Fires kommende ’Everything Now’-album (28. juli) ser indtil videre yderst mærkværdige ud, men at dømme ud fra ’Creature Comfort’ slipper de nemt afsted med det.

Læs også: Fem helt nye album du skal høre i dag

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af