Goldlink rammer plet med Outkast-cover – se ham spille ‘Roses’ hos BBC1

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Roses really smell like poo-ooo« lyder de kendte linjer fra Outkast på ‘Speakerboxxx/The Love Below’-nummeret, ‘Roses’. Både album og nummer kan efterhånden nok bedst betegnes som hiphop-nyklassikere – og i går fik sidstnævnte en ny, soulfuld fortolkning fra den fremadstormende rapper Goldlink.

Goldlink ramte Huw Stephens’ studie i BBC Radio 1-programmet ‘Piano Sessions’, hvor han gav sin version af ‘Roses’ med hjælp fra den irske r’n’b-gruppe Hare Squead og multiinstrumentalist og producer Masego, der her indtager klaveret.

Foruden en veloplagt, soulfuld version af ‘Roses’, spillede Goldlink også en liveudgave af ‘Herside Story’, nu da han havde Hare Squead, der gæster nummerets originalversion fra ‘At What Cost’, ved hånden.

Goldlinks debutalbum, ‘At What Cost’, landede i foråret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af