For Evigt Hip Hop afslører ny spilleplan – der er rykket rundt i programmet

For Evigt Hip Hop afslører ny spilleplan – der er rykket rundt i programmet
Hans Philip fra Ukendt Kunstner. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Den nye festival For Evigt Hip Hop offentliggjorde i starten af juli en spilleplan, men efter et par aflysninger (Nixen, U$O) samt erstatninger (Noah Carter, Marvelous Mosell) blev den oprindelige tidsplan kasseret for at få de nye bookinger til at passe ind.

Nu er den endelige spilleplan dog klar, og der er sket en del ændringer. En del af rapperne er blevet rykket rundt i programmet (bl.a. Artigeardit og Jamaika), og så er programmet på hovedscenen blevet rykket en time, så Suspekt nu lukker festivalen kl. 23.30 i stedet for 22.30.

Med 16 acts og to dj’s på hovedscenen er der dog lagt op til et stramt program: På hovedscenen spiller Binær for eksempel 25 minutter efter, Jokeren er gået på scenen, og flere andre steder er der afsat 35 minutter fra én koncertstart til den næste. Hvilket nok betyder, at navne som Jamaika, Sleiman, MellemFingaMuzik, Kesi og Lil Kleine kommer til at give relativt korte set.

I forhold til de nye tilføjelser er Noah Carter endt på Hovedscenen, mens Marvelous Mosell lukker den mindre On the Run-scene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af