Rick Astley får hjælp fra Foo Fighters til at lave en eminent live-rickroll

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det fascinerende ved internettets ældste joke rickrolling er, at det aldrig stopper med at være sjovt. Well, jo det gør, men man må alligevel tage hatten af for at Rick Astley stadig omfavner ‘Never Gonna Give You Up’-joken, som han sidst demonstrerede i ledtog med Foo Fighters.

I weekenden spillede de på den japanske Summer Sonic Festival, hvor de inviterede deres nye bedste ven Rick Astley, der ligeledes havde spillet på festivalen, med på scenen for at fremføre sit 1987-hit. Men i Foo Fighters hænder bliver internet-urjoken tilføjet en ekstra dimension af Nirvanas ‘Smells Like Teen Spirit’. Og dermed kan det pludselig bringe et smil frem igen – over ti år siden pranken havde sin storhedstid.

Som en bruger skriver til videoen, så kan 2017-versionen passende hedde: »Get RickGrohl’d«

Læs også: Foo Fighters er ligeglade med at få kappet strømmen – fortsætter ufortrødent

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af