Ryan Adams sviner Father John Misty i Twitter-rant – reaktionen er iskold

Det er uvist, hvilke mavesure dæmoner Ryan Adams plages af for tiden, men faktum er, at han nu for anden gang på en måned har ramt Twitter med et længere rant rettet imod sine kolleger i musikbranchen.

I starten af måneden var det 00-rockens konger The Strokes, og nu er det Father John Misty, der har fået Adams’ kærlighed eller mangel på samme at føle. Det skete i går, da Adams i forbindelse med offentliggørelsen af festivalen Austin City Limits’ program postede en række tweets om kollegaen, hvoraf nedenstående nåede at blive foreviget, inden Adams fortrød og slettede dem alle:

Udover at udnævne Father John Misty aka Josh Tillman som »det mest selvhævdende røvhul på Jorden« fik Adams i et andet tweet kaldt kollegaen »Elton Josh« og »Sir Fuckhead« og hævdet, at han lyder som »shit Elton John, men som om, at han bare sad i et hjørne og så på sine hænder på LSD« (hey, Adams, hold Elton John ude af det her…).

Efterfølgende er Adams kommet med en undskyldning på sin Instagram. Tilsviningen kan højst sandsynligt sættes i forbindelse med Tillmans tidligere drillerier af Adams, mest famøst eksemplificeret ved Tillmans dybt ironiske coveralbum af Adams’ coveralbum af Taylor Swifts ‘1989’.

Tillmans humor taget i betragtning er det ikke overraskende, at han indtil nu kun har besvaret Adams’ rant med tavshed og nedenstående Facebook-video:

Læs også: Father John Misty på vej med nyt album

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af