The Knife deler endnu en mystisk Facebook-video – med flere knive i aktion

The Knife deler endnu en mystisk Facebook-video – med flere knive i aktion

I sidste uge dukkede to bizarre videoer op på umiddelbart opløste The Knifes Facebook-side. Nu er der kommet endnu en.

Videoerne med titlen ‘Mother of Knives Cooking Class’, der dukkede op i torsdags, viste en creepy madlavningsituation, hvor en maskeklædt husmor kokkerede et ikke så lækkert måltid. Der var også en kortere video, hvor en kirsebærvingummi nærmest blev kærtegnet af en knivsæg.

Den nye video er om muligt endnu mere ubehagelig og har titlen ‘Mother of Knives Skills’. I videoen har Mother of Knives fået selskab af en lille maskeklædt pige, der velvilligt stiller sig foran den målskive, som Mother of Knives kort efter begynder at kaste lange knive imod. Det er nervepirrende, men som titlen indikerer, så har Mother of Knives fantastiske skills udi at kaste med knive (som selvfølgelig er fra IKEA).

Videoen akkompagneres af en optagelse, som spilles baglæns, hvilket absolut heller ikke bidrager til hyggestemningen. Og bare rolig – der gemmer sig ingen skjulte hints om kommende pladeudgivelser eller en forestående The Knife-reunion i den baglæns mumlen. Vi har tjekket. Spilles lydsporet forlæns taler en cirkusdirektør-lignende stemme én igennem knive-tricket.

The Knife har endnu ikke røbet, hvad de mystiske videoer skal betyde, og videoernes kommentarspor er fyldt med både spændte og frustrerede kommentarer fra fans. Vi må væbne os med tålmodighed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af