Cardi B overøses med kærlighed fra musikbranchen, efter hun runder 19 år gammel milepæl

Cardi B overøses med kærlighed fra musikbranchen, efter hun runder 19 år gammel milepæl
Cardi B til Rihannas AW2018-show under modeugen i New York. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Cardi B – eller Belcalis Almanzar som hun er døbt – er røget ind som nummer et på Billboard-hitlisten med sin debutsingle ‘Bodak Yellow’. Det er der ikke som sådan noget mærkværdigt i, men alligevel er det regnet ned over Cardi B med lykønskninger fra højre og venstre i musikbranchen.

Det skyldes ikke mindst, at det er hendes første single, men samtidig er det ikke sket siden Lauryn Hill for knap 19 år siden i 1998 lå nummer et med ‘Doo Wop (That Thing)’, at en kvindelig rapper har ligget øverst på Billboard-hitlisten uden andre featuring-artister. Det skriver Billboard

Masser af hiphoppens ikoner som Nicki Minaj, Missy Elliott, Lil’ Kim, Offset (der er hendes kæreste) og Quavo fra Migos, Kehlani, Lil Yachty, Ghostface Killah og Mike WiLL Made It stemmer blandt andre alle i koret om at lykønske Cardi B med bedriften.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun er kun den femte kvindelige rapper til at toppe listen generelt set: Udover hende og Lauryn Hill, der er de eneste to, der har ligget der solo, har Lil’ Kim, Shawnna og Iggy Azalea også ligget solidt på toppen, men med selskab fra andre artister.

Læs også: De bedste looks fra Rihannas Diamond Ball – Cardi B som eventyrlig prinsesse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af