Danny Brown har fået fikset sine iøjnefaldende bisser: Deler det perfekte tandsæt på Instagram

Danny Brown har fået fikset sine iøjnefaldende bisser: Deler det perfekte tandsæt på Instagram
Danny Brown til weekendens Bestival i England med en fuld overmund. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

Hvis man skal koble tre unikke karaktertræk på Danny Brown, så er det Scooby Doo-grinet, det stolte Detroit-hjerte og to manglende fortænder – ofte gemt bag et tungt stakit af grills. Men nu kan han sløjfe sidstnævnte for han har for nylig fået ordnet tandsættet fuldstændig. Det kunne han forleden demonstrere på Instagram.

Hvis du virkelig er stor Danny Brown-fan, vil du måske kunne huske, at en lignende historie florerede tilbage i 2013, hvor KFC efter sigende skulle have betalt for en tandprotese til Detroit-rapperen. Men der viste det sig at være en and, da Brown skød den endegyldigt til hjørne:

Grunden til, at han ikke har sine fortænder kan faktisk findes i en dramatiseret version i videoen til ‘Grown Up’, hvor mødet mellem asfalten og fortænderne er blevet rekonstrueret.

»Jeg tror bare, Gud syntes, det var meningen, jeg ikke skulle have tænder«, har Danny Brown tidligere udtalt om de manglende fortænder og uddybet baggrunden for det ikoniske look.

»Jeg var et lille barn. Jeg cyklede på min homeboys cykel, dengang jeg både i Gratiot. Og pludselig kører den her IROC-Z ud fra en KFC-parkeringsplads og jeg så den ikke. Jeg blev ramt direkte«, forklarede han i 2011 til Detroit Metro Times. Det gik i første omgang kun udover den ene fortand, som han fik fikset. Den slog han dog igen ud, da han faldt og slog dem ind i et stoleben. Siden blev der slået en flig af den anden tand i en basketkamp, hvilket fik det øvrige af tanden til at smuldre. Yikes.

Lad os håbe, de nye bisser bliver, hvor de er.

Læs også: Danny Brown ‘Atrocity Exhibition’: Et af de mest ustyrlige hiphop-album siden ‘Yeezus’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af