En rigtig grim beef simrer: Azealia Banks beskylder Cardi B for at bruge ghostwriters på ‘Bodak Yellow’

En rigtig grim beef simrer: Azealia Banks beskylder Cardi B for at bruge ghostwriters på ‘Bodak Yellow’
Azealia Banks under en koncert i Australien i 2015. (Foto: Cassandra Hannagan/Getty Images)

Der bliver virkelig ikke taget nogen gidsler i hiphop-branchens seneste beef. Cardi B og – surprise – Azealia Banks er fløjet i flæsket på hinanden, efter førstnævntes debutsingle ‘Bodak Yellow’ er strøget ind som nummer 1 på Billboard 100; noget kun Lauryn Hill har opnået før hende for knap 19 år siden.

Mens stort set alle og enhver havde travlt med at lykønske Cardi B – hvis forældre er fra Caribien – med nummer 1-hittet besluttede Azealia Banks sig for en noget anden tilgang. Hun beskyldte i en række nu slettede tweets (fra hendes anden klogeligt ikke verificerede konto, efter Twitter udelukkede hende fra den første) hiphop-industrien og dens sorte mænd, såsom Charlamagne Tha God, for diskrimination baseret på hudfarve og sluttede med at kalde Cardi B en »fattigmands-Nicki« [Minaj, red.].

Cardi B’s respons var iskold og effektiv. Hun delte en video af Azealia Banks, der går bananas til ‘Bodak Yellow’ med den her tekst:

Det fik Azealia Banks til midlertidigt at deaktivere sin anden Twitter-konto, men hun fortsatte i går hetzen i sine Instagram Stories. Nu var kritikpunktet, at ‘Bodak Yellow’ var skrevet af en ghostwriter fra Bronx ved navn Po. Ikke nok med det, men Banks beskylder Cardi for simpelthen at knalde sig vej til sin succes – i temmeligt direkte vendinger.

Hele hendes frontalangreb kan ses i videoen herover, hvor stødene vitterligt ikke er pakket det mindste ind.

Cardi B har endnu ikke responderet – udover gennem dette tweet, der kaster lidt diskret skygge over Banks.

Læs også: Cardi B og Erykah Badu tager del i det lumre internetfænomen #ForThatDickChallenge

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af