Father John Misty diskuterer sit forhold til andre kunstnere og reagerer på Ryan Adams’ svinere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ryan Adams har været på den skriftlige krigssti et par gange på det seneste. Først var det The Strokes, der fik et ordentligt fur, men siden lod han også Twitter-galden gå ud over Father John Mistys Josh Tillman, som Adams kaldte »det mest selvhøjtidelige røvhul på Jorden«.

I et andet tweet kaldte Ryan Adams Tillman »Elton Josh« og »Sir Fuckhead« og hævdede, at han lyder som »shit Elton John, men som om, at han bare sad i et hjørne og så på sine hænder på LSD«. Tweetsene er slettet nu og Ryan Adams har undskyldt på Instagram, mens Tillman reagerede med en vanligt sarkastisk Facebook-video, hvor han praler af, at Adams har kaldt ham det vigtigste (afledt af self-important) røvhul på Jorden.

Det og meget andet kommer NME ind på i et interview inden hans koncert til weekendens End of the Road Festival i England.

»Gud ved, hvor det kom fra. Jeg ved ikke, hvor det kom fra, det gør jeg virkelig ikke. Han plejede at skrive til mig. Jeg håber, han er okay. Jeg håber, han er okay«, siger han blandt andet. Man kan dog godt gisne om, hvor det kom fra: I 2015 lavede Josh Tillman to ironiske covers af Ryan Adams’ covers af Taylor Swifts ‘1989’-album. Ryan Adams’ coveralbum har Tillman siden kaldt et grotesk stunt.

Derudover diskuterer de både Mac DeMarco, LCD Soundsystem og Kendrick Lamar, foruden Father John Mistys kommende album, der er lige ved at være færdigt og som han selv har mixet.

Læs også: Ryan Adams sviner Father John Misty i Twitter-rant – reaktionen er iskold

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af