Ingen griber Post Malone i ambitiøst stagedive – publikum havde travlt med at filme

Ingen griber Post Malone i ambitiøst stagedive – publikum havde travlt med at filme
Post Malone på scenen under dette års BET Awards (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Man skulle tro, at en placering som den i øjeblikket mest lyttede kunstner på Spotify ville sikre en blød landing i et stagedive. Men ikke i tilfældet Post Malone, som han demonstrerede til en koncert i St. Louis i Missouri i søndags.

Hans single ‘Rockstar’ ligger lige nu og konkurrerer med Cardi B’s ‘Bodak Yellow’ på Billboard-hitlisten om titlen som USAs p.t. største hit. Men da han hev den op af hatten under koncerten, aktiverede det godt nok publikum – men desværre for Malone primært via deres smartphones. Da han temmelig ambitiøst og uden varsel kastede sig ud i publikum, havde det altså smertefulde følger. Av.

De mange videoer af øjeblikket kunne tyde på, at der blandt publikum var lidt for meget fokus på at få grynede videoer med hjem til Instagram til at sikre ledige hænder nok til at gribe Post Malone.

Men til gengæld blev han trøstet behørigt efter den hårde landing:

Post Malone reagerede selv på det kiksede stunt på Twitter med stærke referencer til både ‘School of Rock’ og Lil Uzi Vert, hvis mindre statur gør ham i stand til at stagedive fra et lydtårn.

På trods af styrtet lykkedes det ham at holde gang i tracket, selvom han lå og rallede rundt på gulvet.

Læs også: Hiphop-fænomenet Post Malone giver dansk koncert – hør ny single med Justin Bieber

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af