Årets musik-meme får egen musikvideo – Big Shaq hænger med DJ Khaled til ‘Mans Not Hot’

Vi lever i 2017, så selvfølgelig kan man blive verdenskendt på et meme. Men så skal det altså også være godt. Det er det da også i tilfældet Big Shaq aka komikeren Michael Dapaah, hvis grime-parodi hos BBC er gået internettet rundt i en måneds tid og uden tvivl er blevet årets bedste musik-meme. Læs lidt mere HER, hvis historien er gået din næse forbi.

Nu har Michael Dapaahs rapper-alias fået sin helt egen musikvideo til ‘Mans Not Hot’, som blev udgivet som et regulært nummer, efter radio-‘freestylen’ gik viralt og blev guf for meme-arkitekter verden rundt.

Big Shaq er selvfølgelig iklædt sin store jakke – selv om han render rundt på stranden i Miami – for, ja, »mans not hot«. Og så er Big Shaq også et smut forbi BET Hip Hop Awards, hvor han hænger ud med Lil Yachty, Waka Flocka Flame og meme-kongen, Dj Khaled, som kalder den britiske rapper en ‘legende’. Så bliver det ikke meget større i den bog.

Læs også: ’Man’s Not Hot’: Shaquille O’Neal svarer igen på årets bedste hiphop-satire fra England

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af