Årets musik-meme får egen musikvideo – Big Shaq hænger med DJ Khaled til ‘Mans Not Hot’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi lever i 2017, så selvfølgelig kan man blive verdenskendt på et meme. Men så skal det altså også være godt. Det er det da også i tilfældet Big Shaq aka komikeren Michael Dapaah, hvis grime-parodi hos BBC er gået internettet rundt i en måneds tid og uden tvivl er blevet årets bedste musik-meme. Læs lidt mere HER, hvis historien er gået din næse forbi.

Nu har Michael Dapaahs rapper-alias fået sin helt egen musikvideo til ‘Mans Not Hot’, som blev udgivet som et regulært nummer, efter radio-‘freestylen’ gik viralt og blev guf for meme-arkitekter verden rundt.

Big Shaq er selvfølgelig iklædt sin store jakke – selv om han render rundt på stranden i Miami – for, ja, »mans not hot«. Og så er Big Shaq også et smut forbi BET Hip Hop Awards, hvor han hænger ud med Lil Yachty, Waka Flocka Flame og meme-kongen, Dj Khaled, som kalder den britiske rapper en ‘legende’. Så bliver det ikke meget større i den bog.

Læs også: ’Man’s Not Hot’: Shaquille O’Neal svarer igen på årets bedste hiphop-satire fra England

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af