Cardi B og Migos-rapperen Offset skal giftes – se hans koncertfrieri midt på scenen

@offsetyrn just proposed to @iamcardib

A post shared by Aaron Ricketts (@aaronricketts_) on

Det er ikke mere end et par måneder siden, Cardi B og Migos-rapperen Offset gjorde deres forhold officielt ved at troppe op sammen til New York Fashion Week, men de to rappere er tilsyneladende ikke fans af at gå langsomt frem.

Under en koncert i Philadelphia fredag aften gik Offset ned på knæ og friede til en tydeligvis ekstatisk Cardi B, der prompte svarede ja til hans frieri. Det hele blev fanget på video, som kan ses nedenfor.

Efterfølgende har rapprinsessen delt et billede af sin massivt diamantbesatte forlovelsesring på Instagram – selvfølgelig med parrets nye fællestrack ‘Motor Sport’ som soundtrack – som også kan ses nedenfor.

Læs også: Cardi B, Nicki Minaj og Migos teamer op på ny trap-banger – lyt til ’Motor Sport’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af