Conan O’Brien gennemgår historien bag The White Stripes’ underspillet legendariske punktum

Conan O’Brien gennemgår historien bag The White Stripes’ underspillet legendariske punktum
The White Stripes. (Foto: Patrick Pantano/The White Stripes)

Det er svært at fatte, at det er otte år siden Meg og Jack White sidste gang spillede sammen i The White Stripes. Men det gjorde de 20. februar 2009, da de fremførte ‘We’re Going to be Friends’ under det allersidste afsnit af Late Night with Conan O’Brien hos NBC.

Nu har Conan O’Brien, der er nære venner med Jack White, genkaldt oplevelsen i en animeret video fra Whites Third Man Records i forbindelse med en børnebogsudgivelse, der bærer ‘White Blood Cells’-trackets titel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den sidste optræden var lidt af en bedrift, da Jack og Meg White på daværende tidspunkt ikke havde spillet sammen i to år, efter Megs angstanfald satte en stopper for deres tour i 2007. Samtidig sidder hun ikke som vanligt bag trommerne, men lærte til lejligheden akkorderne til ‘We’re Going to be Friends’.

Du kan se deres sidste performance herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Jack White ‘Acoustic Recordings 1998-2016’: Retrospektivt vue vækker mest af alt trang til nye toner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af