Rihanna får en vej opkaldt efter sig på fødeøen Barbados

Rihanna får en vej opkaldt efter sig på fødeøen Barbados
Rihanna. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Når Barbados den 30. november fejrer sin uafhængighedsdag, opkalder østaten samtidig en vej efter dens største popeksport. En vej i Rihannas hjemby St. Michael kommer nemlig fremover til at være kendt som Rihanna Drive.

Rihanna er som bekendt en af verdens største popstjerner, der – især de seneste år – også har fascineret med en god portion frygtløshed i både sine musikalske og stilmæssige valg. Senest skabte hun en mindre internet-sensation, da hun gæstede karnevalet i Barbados i et særdeles vovet outfit.

Det var et ret unikt indblik i Barbados karnevalkultur, så man forstår udmærket, at østaten honorerer sit mest barn.

Læs også: Rihanna snakker om sin modedominans til Vogue-konference

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af