Big Boi og Andre 3000 lyder nyforelskede: Skamroser hinandens rap-evner

Big Boi og Andre 3000 lyder nyforelskede: Skamroser hinandens rap-evner
Big Boi og Andre 3000 i 2014 til Firefly Music Festival i Dover, England. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

De fleste hiphopfans har nok spurgt sig selv, hvem den bedste rapper i Outkast er. Det har Andre 3000 og Big Boi også og de er begge to enige om, at det er den anden. Det står klart efter Big Boi har responderet på Andre 3000’s tidligere kommentar til GQ Magazine om, at han anså Big Boi som den ikoniske duos bedste rapper.

»Big Boi kan rappe bedre end jeg kan – det har jeg altid sagt«, sagde han dengang.

I et interview med The Atlanta Journal-Constituion har Big Boi nu svaret direkte på kommentaren – og han mener, Andre 3000s sandhed har modifikationer.

»Vi er ligevægtige. Ingen kan stoppe os, sammen eller hver for sig, og det er ikke at være kæphøj, det er at være oprigtig. Jeg bukker og nejer for hvad han sagde, men vi er lige. Han vil dræbe dig og jeg vil ødelægge dig«, siger han.

Samtidig udelukker Big Boi ikke, at der kommer mere Outkast – »Jeg har altid sagt, så snart Dre er klar, så er jeg klar«, siger han. Den udtalelse får det dog til at lyde som om, at der er lidt lang horisont på nye projekter.

Læs også: Har Gucci Mane lige afsløret, at ny Outkast-musik er på vej?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af