Dave Grohl overtog Kimmels Halloween-monolog klædt ud som Letterman

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sminkørernes højtid er netop overstået, og det kom der rigeligt guld ud af. Blandt de smukkeste perler var Jimmy Kimmels alternative take på en åbningsmonolog, hvor han i sit eget fravær overlod ansvaret til Dave Grohl, der var iklædt et ret perfekt Dave Letterman-kostume inklusiv skægget og college-jakken.

Udover at udgøre en ret bizar gimmick, så gør Grohl det faktisk ret godt i værtsrollen og som gråskægget mand. Han har selvfølgelig også en vis erfaring udi sidstnævnte fra videoen til ‘Run’. Udover at være navnebrødre, havde Grohl i øvrigt æren af spille afskedssalutten, da Letterman rundede sit sidste late night-show af.

Med den opvisning burde en eller anden give Dave Grohl sit eget talkshow.

Læs også: Rick Astley får hjælp fra Foo Fighters til at lave en eminent live-rickroll

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af