Eminem fortsætter de mystiske lægemiddel-reklamer og røber måske førstesingle-titel

Eminem fortsætter de mystiske lægemiddel-reklamer og røber måske førstesingle-titel

De seneste uger kan amerikanere have været så heldige at være stødt på bannerreklamer for det nye lægemiddel Revival, der vel bedst kan sammenlignes med de fantastiske Vitae Pro-reklamer på vores breddegrader og som ved første øjekast ikke behøver være årsag til løftede øjenbryn.

Men som det ret tydeligt fremgår i reklamen herunder, er der et eller andet, der ikke helt stemmer. Lidelsen Revival bekæmper, findes nemlig ikke og skuespilleren bander som en havnearbejder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I stedet er både promovideoerne, websitet AskAboutRevival.com og reklamerne strøet til med massevis af små Eminem-referencer, for eksempel det omvendte E og subtile lyriske og musikalske referencer. Man behøver ikke være Sherlock Holmes for at regne ud, at der er en sammenhæng.

Rigtig meget tyder på, at ‘Revival’ er titlen på Eminems kommende album og i går lod det til at Eminem endeligt bekræftede sammenhængen. I hvert fald tweetede han selv om det for første gang – og tilføjede ny mystik til sagaen.

‘Walk on Water’-tagget sætter spekulationer i gang om det er en mulig førstesingle fra albummet. Vi bliver helt sikkert meget klogere i en nær fremtid.

Læs også: Eminem kommer ikke til at lave et godt album igen – selv om internettet hylder Trump-freestylen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af