Lil Peeps bror udtaler sig om dødsfaldet: »Det var et uheld«

Lil Peeps bror udtaler sig om dødsfaldet: »Det var et uheld«
Lil Peep.

Lil Peep døde af en overdosis i sidste uge. Den 21-årige rappers død har givet genlyd i hiphopmiljøet, hvor mange har udtrykt deres sorg og andre har sat kampen ind mod romantiseringen af stoffer.

Samtidig har der været meget spekulation omkring, hvorvidt Lil Peep begik selvmord, netop fordi emnet var en central del af rapperens tekster. Lil Peep har også talt frit om depression og dødslængsel i sine interviews, men nu siger hans bror til magasinet People, at dødsfaldet var et uheld, og at Lil Peep havde det godt.

»Han tog noget, han troede, han kunne tage, men der var noget i det, som han ikke vidste, hvad var«, siger Karl Åhr, som broren hedder, og antyder altså, at Peep havde fået nogle forkerte stoffer. »Det var et uheld, det var virkelig et uheld. Han var vildt glad for, hvor han var i sit liv«.

Derudover udtaler Karl Åhr også, at Lil Peep ikke var så deprimeret, som hans musik antyder.

»Vi plejede at se WWE (wrestling, red.) sammen, og [Lil Peep] sagde, at det at være en hiphopartist var lidt som at være en wrestler. Man er nødt til at være skuespiller. Han blev betalt for at være trist. Det er det, der gjorde ham kendt. Det var på en måde hans image«.

Set med Karl Åhrs briller var Lil Peep altså ikke den depressive kunstner fra musikken, men simpelthen en ung mand, der kom galt afsted med stoffer.

»Han var så stolt, da han fandt ud af, at der var mennesker, der ville begå selvmord, men ikke gjorde det, fordi de lyttede til hans musik«, fortæller Karl Åhr: »Han hjalp andre folk, han var ikke selv en, der havde brug for hjælp. Han var ikke så trist, som folk tror han var. Det er frustrerende for en, der husker ham som en glad bror«.

Læs også: Efter Lil Peeps død: Hiphoppen forsøger at skylle stofferne ud

Læs også: Lil Peeps musik var ét stort råb om hjælp – hvorfor blev det ikke hørt?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af