Meek Mill idømt op til fire års fængsel for brud på sin prøveløsladelse

Meek Mill idømt op til fire års fængsel for brud på sin prøveløsladelse

Meek Mill er netop blevet idømt to-fire års fængsel som følge af flere forskellige brud på sin prøveløsladelse, det skriver TMZ.

Det hele begyndte tilbage i 2008 med en arrestation for narkotika- og våbenbesiddelse. Denne dom sendte Meek Mill i fængsel i otte måneder med fem års efterfølgende prøveløsladelse. Prøveløsladelsen blev dog allerede brudt det efterfølgende år, da Mill uden tilladelse rejste ud af Philadelphia. Hertil fulgte endnu fem måneders fængsel og ti års yderligere prøveløsladelse. 

Denne prøveløsladelse har Meek Mill også lagt sig ud med flere gange – og to gange i år. I marts blev han anholdt i forbindelse med en slåskamp i St. Louis lufthavn (disse anklager blev dog droppet), hvorpå han i sidste måned erklærede sig skyldig i hensynsløs kørsel – en dom, han ikke rigtigt kunne komme ud af, eftersom han selv havde smidt videoer online af optrinnet.

Forseelserne har nu resulteret i den nye dom, to-fire års fængselstid, hvilket Meek Mill endnu ikke har kommenteret offentligt. Mills forsvarer blev spurgt, om han havde i sinde at anke dommen, hvortil han svarede: »You’re goddamned right I am«. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af