Post Malone tvunget til at forklare fornærmende udtalelser om hiphop

Post Malone tvunget til at forklare fornærmende udtalelser om hiphop
Post Malone på scenen under dette års BET Awards (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

»Hvis du leder efter lyrik, der kan få dig til at græde, der kan få dig til at tænke over livet, så lad være med at lytte til hiphop«. Ordene er Post Malones og de stammer fra et interview med det polske musiksite NewOnce. Men selvom udtalelsen muligvis er harmløs og i hvert fald er subjektiv, så har fornærmede hiphopfans nu tvunget Post Malone til halvvejs at æde ordene igen i en to minutter lang Twitter-video.

I videoen forklarer han, at han var blevet udsat for rigeligt polsk øl inden interviewet, inden han understreger at folk må føle hvad de vil i musikken, mens han holder fast i, at bortset fra en håndfuld kunstnere er en masse hiphop-artister, der siger en masse meningsløst lort.

Post Malone nuancerede sine udtalelser i det oprindelige interview ved at sige »der er stærke hiphop-sange, hvor de taler om livet og de spytter real shit, men lige nu er der ikke særlig mange, der snakker om real shit. Når jeg har lyst til at tude, når jeg har lyst til at sætte mig ned og tude, så lytter jeg til noget Bob Dylan«. I stedet bruger han hiphop til at holde en fest og bringe folk sammen i glæde.

Problemet for 22-årige Malone er, at han bliver beskyldt for ikke at være ægte hiphop – mest prominent af Lil B, der på Twitter mente, at Post Malone om nogle år vil være »komplet country og hade sorte«. NewOnce-interviewet renser ikke ligefrem hans navn.

Omvendt har Post Malone ved flere lejligheder selv født ind i narrativet, ved aktivt at distancere sig fra hiphoppen.

Læs også: Har Post Malone snydt hitliste-systemet med loopet video af ‘Rockstar’?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af