Eminem-fans og 2 Chainz er perplekse over samarbejde med Ed Sheeran og Pink på ‘Revival’

Eminem-fans og 2 Chainz er perplekse over samarbejde med Ed Sheeran og Pink på ‘Revival’
Et billede 2 Chainz delte på Instagram i sommers. (Foto: 2 Chainz/Instagram)

Da Eminem for en lille måneds tid siden løftede sløret for albumforløberen ‘Walk on Water’, var de fleste begejstrede over at han havde fået Beyoncé med på tracket.

Da Eminem i går løftede sløret for den samlede trackliste til det comeback-album ‘Revival’ var der en del kunstnere, der vakte et hævet øjenbryn eller to på det store internet. Eminem afslørede eksempelvis, at Ed Sheeran, Pink, Kehlani og Alicia Keys var med på albummet. Allesammen kunstnere, det er svært at forestille sig The Real Slim Shady samarbejde med før i tiden.

Det affødte stærke reaktioner på blandt andet Twitter, hvor særligt popprinsen Ed Sheeran vækker harme.

Men der var generel undren over de knaps så ol’ school gangsta collabs.

Generelt var der på Twitter rigtig meget snak om de afslørede samarbejder, hvor den ene halvdel var spændte på at se, hvad Eminem har i posen, mens den anden halvdel synes, det allerede nu lugter for meget af et popalbum.

Også 2 Chainz er utilfreds. Han delte i går tracklisten på Instagram, men med tre emojis, der ligger åben for fortolkning. Han skulle nemlig ifølge eget udsagn have været med på albummet, men var ingen steder at finde på tracklisten.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

????

Et opslag delt af 2 Chainz Aka Tity Boi (@hairweavekiller) den

Det er dog for nogle hardcore internet-teoretikere et tegn på, at der kommer mere end et album fra Eminems hånd. De baserer teorien på, at ‘Revival’-logoet kun vises halvt og at Marshall Mathers har haft fire år til at strikke noget sammen.

‘Revival’ (part 1?) udkommer på fredag d. 15. december.

Læs også: Eminem afslører stjernespækket trackliste til ‘Revival’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af