Eminem uddyber rapper-manglen på ‘Revival’ med en meget simpel forklaring

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eminems seneste og længeventede plade er blevet modtaget meget blandet. Nogle medier – blandt andre Soundvenue – kan slet ikke forstå det kaotiske album.

Meget af kritikken går på Eminems valg af featuring-artister, der med navne som Beyoncé, Ed Sheeran og Pink ligger i den poppede ende af bassinet. Det har skuffet mange af Eminems hardcore-fans.

I et interview med det Eminem-specialiserede radioprogram Shade45, kommer han med en meget simpel forklaring på, hvorfor der ikke er flere af hans kolleger fra hiphopbranchen med på albummet.

»Der er et par ting, jeg arbejdede på, der endte med ikke at fungere«, siger han. »Det endte bare med, at jeg ikke var i stand til at få nogle rap-features med udover Phresher, der rapper hooket på ‘Chloraseptic’«.

Vi ved eksempelvis, at Eminem havde 2 Chainz med i studiet, der blev meget skuffet over ikke at være med på albummet. Det samme gør sig gældende med Anderson .Paak, hvis man skal dømme ud fra nedenstående tweets.

Læs også: Eminems komisk kaotiske ‘Revival’ er hans værste album nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af