Her er julens fedeste fester – til og med nytår

Julen er over os, og selvfølgelig skal du ud og danse flæskestegens fedtmarmorering væk. Her er en guide til stærke fester i juletiden og til slut lidt tips, hvis du skal væk fra privatfesten til nytår.
Her er julens fedeste fester – til og med nytår
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Torsdagsfest på Bakken
Torsdag aften er der masser af guf til både ganen og øregangene. Aftenen indledes med 100 serveringer fra pop up-restauranten Curry Club, akkompagneret af festaberne fra Pulp Thursdays, der denne aften har inviteret den digitale radiostation, Mmhradio, til at stå for aftenens soundtrack til dansegulvet.

Curry Mile Club + PULP Thursday & MMH Radio
Torsdag den 21. december
Bakken
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Støttefest med stærkt lineup
Vil man feste med god samvittighed, er denne weekends bedste tilbud støttefesten for magasinet Illegal, der beskæftiger sig stofkultur og sælges af socialt udsatte mennesker.

Flere solide navne støtter op om den gode sag, og i løbet af aftenen kan man således opleve folk som Raske Penge, der selv er en fortaler for et mere liberalt forhold til stoffer, Khalern (aka ordjongløren Khal Allan), producerkollektivet Shatter Hands, Anders Tresselt, Futte Rico og Slickard Nixon. Og ja, al overskud fra festen går til Illegal Magasin.

Støttefest + Illegal Release #13
Fredag den 22. december
Støberiet
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gløgglich med Marvelous og Bikstok
Fredag er det tid til årets Gløgglich-fest, der samler alle eksil-aarhusianerne (og de bosatte, selvfølgelig) til én stor julefest med et imponerende line-up. Marvelous Mosell, Bikstok og Moody spiller live, mens et større hold af dj’s naturligvis også står klar.

Gløgglich
Fredag den 22. december
Train
Læs mere om festen på Facebook


Danske talenter på Culture Box
Tidligere i år introducerede Culture Box klubkonceptet Debut, der sætter fokus på det elektroniske vækstlag herhjemme. Fredag blænder de op for en nye udgave, hvor talentmassen udgøres af live-technogruppen M€RCY (bestående af Esben Valløe og Tim Panduro), Tight Cherry, Discoshaman og Resonant Pole.

Debut
Fredag den 22. december
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Newyorker-dj løs i Kødbyen
Fredag aften kan man opleve en dj, der står med ét ben placeret i hver af USA’s to mest stilskabende byer, når det kommer til elektronisk musik. Honey Dijon, der står bag pulten sammen med lokale Cockwhore & Macho, er således vokset op i house- og footwork-hovedstaden Chicago, men slår nu sine folder i New York.

Og nu vi er ved Jolene, så husk, at dørene også er åbne juleaften!

Jolene presents: Honey Dijon
Fredag den 22. december
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Maratonfest med dj-makkerpar
De er ikke for sarte sjæle, når dj- og producerduoen Marc & Mikkel inviterer til et af deres maraton-set. Denne gang går det ned på Et Andet Sted, hvor de står bag pulten i hele ti timer i streg, bevæbnet med et bjerg af house- og techno-tracks. Husk gæsteliste på Etandetsted.com – ellers er der ingen adgang.

Marc & Mikkel’s 10 HOUR-NO-juleSHOWER
Fredag den 22. december
Et Andet Sted
Læs mere om festen på Facebook


Julefest på Chateau Motel
Julen kan fejres på mange måder, og på Chateau Motel gør de det på deres helt egen måde. Det er jo helligdag om tirsdagen, så juledag på Knabrostræde 3 bliver brugt til JuleRygerBingo, Musikquiz og, ja, fest selvfølgelig.

Du kan vinde en scooter (!) i bingo, men vil du hellere bare danse julefedtet af kroppen, er der også rig mulighed for det. Aviaja, Esther Urioste og Schaarup tager sig af musikken i julestuen, mens overetagen indtages af Hytten med Emil Lange, Eloq og Youss som de tre vise mænd bag dj-pulten.

JuleRygerBingo & MusikQuiz + Hytten
Mandag den 25. december
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Julebass
‘Ingen jul uden bund’ var sidste års catch phrase, og vil man have bas til sin jul, så står OHOI!, Circle Vision og Bas Under Buen selvfølgelig klar. Julebass anno 2017 foregår på Kapelvej 44, hvor F.U.K.T. spiller live for første gang i fem år, mens navne som Firehouse, Shaq og RDG også pryder det spækkede lineup.

JuleBass 2017
Fredag den 29. december
Kapelvej 44
Læs mere om festen på Facebook


Nytår!

Husk nu: Nytår er altid overvurderet, og det bliver aldrig lige så sjovt eller vildt, som du havde forventet, håbet på eller regnet med. Når først den sidder fast, så bliver det årlige farvel meget sjovere.

Skal du ikke være hjemme til privatfest hele natten, så er der også mulighed for at tage ud den 31. december:
New Year’s Bang på Culture Box.
Nytårsfest på Sigurdsgade.
Elite Models rykker ind på Chateau Motel.
12 timer langt space-trip på Et Andet Sted.

Husk briller, hvis du skal fyre fyrværkeri af!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af