Big Boi fra Outkast kommer til Nibe Festival

Big Boi fra Outkast kommer til Nibe Festival
Big Boi.

Nibe Festival har i dag løftet sløret for otte nye navne til årets festival. Det drejer sig om Big Boi, Dizzy Mizz Lizzy, Jacob Dinesen, Alex Vargas, Michael Falch & Dét Band, ItaloBrothers, Hush og Bryan Adams Tribute.

Det helt store navn er utvivlsomt Big Boi, der sidst var i Danmark i 2014 som en del af OutkastRoskilde Festival. Den eneste anden gang, raplegenden har spillet på dansk jord, var i 2011, da han gav solokoncert, ligeledes på Roskilde Festival.

Nu er han så at finde uden for Dyrskuepladsen – og overraskende nok på Nibe Festival. Det er dog ikke første gang, festivalen har international hiphop på toppen af plakaten. Sidste år var Rae Sremmurd det helt store hiphopnavn på Nibe Festival.

Til Big Bois koncerter plejer ca. to tredjedele af numrene at være gamle Outkast-numre. Hvis du gerne vil have helt styr på din Outkast inden koncerten, lavede vi i 2014 en guide i anledning af duoens koncert på Roskilde Festival.

Nibe Festival 2018 foregår fra den 4.-7. juli. På plakaten finder man også blandt andre The Script, Mew, Aqua og Benal.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af