Her er Barack Obamas favoritsange fra 2017

Her er Barack Obamas favoritsange fra 2017
Barack Obama. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

Barack Obama har tidligere udvist fremragende musiksmag: Blandt andet via en sommer- og en workout-playliste samt en liste over hans fem yndlingsrappere. Nu er den tidligere præsident på banen igen, og nytårsaftensdag delte han en liste over sine favoritsange fra 2017.

Udvalget er bredt, og man finder blandt andet nogle af sidste års største hits som Kendrick Lamars ‘Humble’, Harry Styles ‘Sign of the Times’, Camila Cabellos ‘Havana’, Frank Oceans ‘Chanel’ og ‘Mi Gente’ af J Balvin og Willy William.

Hertil også sange fra Daniel Caesar, The National, Chris Stapleton og SZA.

Se hele listen i Obamas Facebook-opslag, der også indeholder hans liste over favoritbøger fra det forgangne år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af