Kali Uchis slår sig løs i funkens verden – hør ny single med Tyler, The Creator

Kali Uchis slår sig løs i funkens verden – hør ny single med Tyler, The Creator
Kali Uchis. (Foto: Mike Windle/Getty Images)

Til trods for, at hun udgav sit debutalbum, ‘Por Vida’, tilbage i 2015, er folk først nu begyndt at få øjnene op for r’n’b-sangeren Kali Uchis, navnligt på baggrund af en række mærkbare gæsteoptrædener på album som Gorillaz’ ‘Humanz’, Daniel Caesars ‘Freudian’ og Tyler, The Creators ‘Flower Boy’.

Med dette niveau af nyfunden opmærksomhed ser det ud til, at Kali Uchis lader op til en efterfølger til ‘Por Vida’. Hendes kommende album har titlen ‘Fool’s Paradise’, og på førstesinglen ‘After the Storm’ får hun assistance af nogle seriøse sværvægtere. Vi får et gæstevers fra Tyler, The Creator, og mens det meste af instrumentationen er leveret af jazzgruppen BadBadNotGood, har hun også den legendariske funkmusiker Bootsy Collins på bas.

Bootsy Collins har spillet bas på klassiske funksange som ‘One Nation Under a Groove’, ‘Give Up the Funk’ og ‘Groove is In the Heart’, og på ‘After the Storm’ viser han, at hans stjerneformede bas stadig kan tilføje godt med funky gnist i 2018. Hvis man dog skulle bekymre sig om, at Bootsys vanligt højenergiske bas forstyrrede for meget, leverer BadBadNotGood som forventet et afslappende groove fyldt med rige teksturer.

Tyler, The Creator og Kali Uchis står stadig i en interessant blanding af samspil og modspil, da deres stemmer skaber sonisk dynamik ved at være så forskellige, som de er, mens de dog begge stadig rammer den modne sødme, der kendetegnede Tyler, The Creators ‘Flower Boy’.

‘Fool’s Paradise’ har endnu ingen udgivelsesdato.

Læs anmeldelse: Tyler, The Creator, ‘Flower Boy’

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af