Surprise! Våbenhvilen mellem Gallagher-brødrene er officielt ovre, røber ny Twitter-tirade

Surprise! Våbenhvilen mellem Gallagher-brødrene er officielt ovre, røber ny Twitter-tirade
Liam Gallagher.

Indimellem kan man godt foranlediges til at tro, at Liam og Noel Gallaghers konstante mundhuggeri er et spil for galleriet. Grænsesøgende Manchester-banter der skal få os til at tro, at de er dødsfjender, når de i virkeligheden bare er brødre med alt, hvad der dertil hører. Men så letter Liam Gallagher indimellem hjertet på Twitter og så bliver man forsikret om, at de ikoniske Oasis-brødre har gravet en grøft så dyb imellem sig, at hverken familieterapi eller hele klodens cement-beholdning kan fylde den.

Der var ellers et kortvarigt håb for en Oasis-reunion op til jul, da Liam Gallagher annoncerede til hele verden, at de to var »all good again«.

Det håb er slukket igen på den anden side af jul. De sidste 12 timers tid har Liam nemlig langet eftertrykkeligt ud efter Noel, blandt andet ved at kritisere hans mangel på hits de seneste år og kommentere på et postulat Noel tidligere luftede i et interviw, hvor han kaldte det »uværdigt« at spille stadionkoncerter, når man var over 50.

Se om du kan finde hoved og hale i det her:

Liam lukker for alvor våbenhvilen ned med en kommentar til en fan:

Så meget for drømmen om en Oasis-reunion. Det er nok også godt det samme.

Læs også: Udgivelsen af ‘As You Were’ har tydeliggjort Gallagher-brødrenes afgrundsdybe konflikt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af