‘Tucci Gang’: SNL laver genial Lil Pump-parodi med en hyldest til skuespilleren Stanley Tucci

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundcloud-rap er her, der og allevegne, og det er ikke gået Saturday Night Lives næse forbi. I weekendens episode gav SNL-komikeren Pete Davidson og den ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’-aktuelle vært, Sam Rockwell, den således som en parodi på henholdsvis Lil Pump og skuespilleren Stanley Tucci.

‘Tucci Gang’ er en hyldest til den, ifølge SNL, underkendte skuespiller, der har været med i alt fra ‘The Devil Wears Prada’ og ‘Hunger Games’ til ‘Spotlight’ og ‘Transformers’, og videoen er en gennemført ‘Gucci Gang’-kopi ned til mindste detalje – lige fra high school-temaet til de karakteristiske dreadlocks, tigeren (!) og et overbevisende »Eskeeeeetit!«, der indleder løjerne.

Læs også: Lil Pump lyder (endnu mere) blæst efter fjernelse af visdomstand – se videoen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af