90’er-alarm: Spice Girls er blevet genforenet

90’er-alarm: Spice Girls er blevet genforenet
Spice Girls i storhedstiden i 1990'erne.

90’ernes genfødsel buldrer stadig derudaf, så det burde egentlig ikke komme som den store overraskelse, at alle fem medlemmer af Spice Girls i går blev genforenet for første gang siden 2012.

Victoria Beckham postede et par billeder af gruppen på Instagram i går, som kan ses herunder, og det satte straks spekulationerne i gang på internettet. For betyder genforeningen ny musik eller måske en turné?

Tilsyneladende ikke, ifølge flere kilder. I stedet ser det ud til, at de fem medlemmer blandt andet skal stå i spidsen for et nyt talentshow og et opsamlingsalbum, der hylder alle gruppens største hits.

Spice Girls-manageren Simon Fuller står bag genoplivelsen af gruppen, og det rapporteres blandt andet, at den eneste grund til, at genforeningen er blevet en realitet, er, at Victoria Beckham – der de sidste mange år har levet af en succesfuld designerkarriere – har fået lovning på, at hun ikke skal synge igen.

I et statement fra gruppen, der kan læses nedenfor, slår medlemmerne fast, at tiden er inde til at genoplive essensen af Spice Girls – nemlig girl power og »female empowerment for fremtidige generationer«.

Læs også: Spotify fejrer Spice Girls 20 års jubilæum med hårde tal og top-ti playliste

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af