Se olympiske kunstskøjteløbere optræde til Beyoncé og Luis Fonsi

Se olympiske kunstskøjteløbere optræde til Beyoncé og Luis Fonsi
Beyoncé. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Kunstskøjteløb har fået en gedigen hitliste-makeover. I 2014 ændrede International Skating Union deres regler for kunstskøjteløb, så udøverne for første gang fik tilladelse til at optræde til sange, der havde tekst. Ændringen kom lige akkurat for sent til at gøre en forskel på Vinter-OL i 2016, men i år kan man altså endelig få lov til at se kunstskøjteløberne foretage nogle OL-sangvalg, de ikke kunne tidligere.

Franske Maé-Bérénice Méité valgte at optræde til lyden af Beyonces ‘Run the World (Girls)’.

Yura Min og Alexander Gamelin fra Sydkorea optrådte til Luis Fonsi og Daddy Yankees megahit ‘Despacito’ fra sidste år.

Det er dog ikke alle, der valgte velkendte pophits. Tysklands Paul Fentz gik i en mere obskur retning. Vidste du måske, at Paul Anka havde indspillet en bigband-udgave af Oasis-klassikeren ‘Wonderwall’?

Af andre sange, der i år gør deres olympiske skøjtedebut, kan vi fremhæve Benjamin Clementines ‘Nemesis, The Rolling Stones’ ‘Sympathy for the Devil’ og Jeff Buckleys cover af ‘Hallelujah’. Vi har dog desværre ikke video af disse optrædener.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af