Lyder Adele i lavt tempo som Sam Smith?

Lyder Adele i lavt tempo som Sam Smith?

Internettet har det vildt nogen gange. Det er sådan set ikke noget nyt. Denne uges virale musikhistorie er landet takket være Twitter-brugeren Jesse, som mener at have fundet ud af, at Adele i lavt tempo lyder som Sam Smith.

‘Beviset’ er nedenstående video, hvor Adeles ‘Hello’ via et turntable bliver sat voldsomt ned i tempo og voila: Så lyder det som Sam Smith? Det virker internettet i hvert fald til at have det vildt over.

Twitter-videoen er set tæt på fire millioner gange siden 5. februar, og ophavsmanden har i dag delt endnu en video, som han mener understøtter pointen.

Vil man have den ægte Sam Smith, giver den britiske crooner en udsolgt koncert i Royal Arena den 20. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af