Se den ekstremt flotte video til Kendrick Lamar og SZA’s ‘Black Panther’-sang ‘All the Stars’

På fredag udkommer soundtracket til Marvel-filmen ‘Black Panther’. Soundtracket er kurateret af Kendrick Lamar, og af øvrige kunstnere på tracklisten finder vi blandt andre The Weeknd, Travis Scott, Schoolboy Q, Jorja Smith og Vince Staples. Vi har hidtil fået tre singler fra ‘Black Panther: The Album’, men først nu får vi en musikvideo, og dette er til førstesinglen ‘All the Stars’ af Kendrick Lamar og SZA.

I videoen optræder både Kendrick Lamar og SZA i en række ekstremt flotte billeder, der refererer til både ‘Black Panther’-filmen og Afrika: Til slut bliver SZA’s hårpragt til et stjernekort over Afrika.

Videoen er på alle tekniske aspekter dybt imponerende, og den viser mange forskellige sider af livet: Fra de storladne, larger-than-life, Marvel-agtige billeder til dansesekvenser i gadebilledet.

Læs også: Hør Kendrick Lamar og The Weeknd slå sig sammen på ‘Pray for Me’ – fra ‘Black Panther’-soundtracket

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af