Her er ugens syv fedeste fester – poetisk hiphop, acid house og Elefantbar med Blondage

Vi guider som altid til de bedste festtilbud i nattelivet.
Her er ugens syv fedeste fester – poetisk hiphop, acid house og Elefantbar med Blondage
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britisk dj-legende i Boxen
Endnu en weekend, endnu et tungt elektronisk tagselvbord i Culture Box. Fredag kan du således få pulsen i vejret, når den engelske top-dj John Digweed indtager Black Box, bakket op af lokale Tim Andresen. I Red Box sørger DJ Ian Bang, Only Ollie og Kasper Stub for, at det høje tempo holdes hele aftenen.

Culture Box x John Digweed
Fredag den 2. marts
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Poetisk hiphopduo giver natkoncert på Rust
Det danske land bugner af nye hiphopnavne, men det er hovedsageligt gaderap, Soundcloud-rap og afrobeat-stilen, der hersker. Fraads skiller sig ud, og hiphopduoen går som udgangspunkt i en mere poetisk retning, hvor rapper Papa Erotic klistrer ordene til med tanker om jalousi, tunger hjerter og bylivets følelsesmæssige strabadser.

Fraads har en ep på vej, så er der helt sikkert nye numre på setlisten, når de fredag giver natkoncert på Rust. Sajaan og Lisa Fosmark er på som dj’s før og efter, mens der i kælderen hersker Afrobeat Madness. CW

Natkoncert: Fraads
Fredag den 2. marts
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elefantbar med Blondage
ArkiBAL, arkitektskolens festforening, står bag den årlige Elefantbar, som har kørt siden 1990. Her er altid stærke livenavne på programmet, og i 2018 fører Blondage an på Train, mens DJ Static og Zanjani runder årets lineup af.

Elefantbar ’18
Fredag den 2. marts
Train
Læs mere om festen på Facebook


Syret house-fest på Bakken
Har du en forkærlighed for acid house, har du noget til fælles med folkene bag klubaftenen 303 Day – Acid House Party, der dyrker den syrede genre-afart. Til at vælge de helt rigtige tracks fra genrens over 30-årige historie er en bundsolid kvartet hyret ind i skikkelse af Waqar, Kim Kemi, David Garset og Techno Imamen.

303 Day – Acid House Party
Lørdag den 4. marts
Bakken
Læs mere om festen på Facebook


90’er-kærlighed på Vesterbro
Et af hovedstadens mest solide festleverandører, hvis man er til r’n’b og hiphop fra 90’erne, er Dj Typhoon og resten af hans Club Supreme-crew, der har fast adresse i Vega. Lørdag holder de hof på Ideal Bar, hvor bagmanden i denne ombæring har inviteret Phase 5 og DJ Power til at dele deres bedste bangers.

Club Supreme
Lørdag den 3. marts
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amerikansk lydmager rammer Kødbyen
Der er lagt i ovnen til en bredtfavnende sonisk oplevelse, når Jolene lørdag aften har inviteret Nosaj Thing til at stå for aftenens underholdning.

Den 33-årige amerikanske producer med koreanske aner er nemlig en lydmager med mange talenter, og udover hans eget, mere elektronisk og downbeat-orienterede solomateriale har han produceret og remixet for navne som Kendrick Lamar, Chance The Rapper, Kid Cudi og Little Dragon. Aftenens support står Sexy Lazer og Løwenstein for.

Nosaj Thing (dj-set)
Lørdag den 3. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Radio-dj’s kridter danseskoene
Er du elektronisk connaisseur, har du muligvis opdaget den københavnske internetkanal MMH Radio, der har fintfølende fornemmelse for, hvad der rykker i vækstlag og undergrund. Lørdag kan man opleve dem i levende live, når Chad Bayden, Astrid Engberg, DJ Pastor og Malika Mahmoud spiller world, house og disco i Absalon.

Lørdag den 3. marts kl. 20
Absalon, , København
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af