Her er ugens 10 fedeste fester – St. Bededag, Musik i Lejet og Boogie Juice

Her er ugens 10 fedeste fester – St. Bededag, Musik i Lejet og Boogie Juice
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker. Og hey – det er jo fridag på fredag!

Ugens festudvalg:

Fredag er jo St. Bededag, og det fejrer Chateau Motel i stor stil allerede torsdag: De tyvstarter miniferien med hele tre fester i én. På Jolene (også torsdag) sender hollandske Red Light Radio live med blandt andre Kenton Slash Demon og Simon Littauer, inden Manna tager over med besøg fra 9 Grader Nord-dj’s direkte fra Bergen.

Vi rykker videre til fredag, hvor der sker lidt af hvert: Det stærke nye britiske hiphopnavn Lotto Boyzz spiller natkoncert på Rust (masser af dj’s på før og efter), Boogie Juice kører Resident Night i Husets Teater, og så har Musik i Lejet premiere på deres nye festkoncept Force Majeure, som i KPH Volume blandt andet byder på et fælles-set fra Tomas Barfod og DJ Er Du Dum Eller Hvad.

Også fredag er Emma Acs og Rebecca Molina tilbage med deres Club Fairytale Abuse på Bakken, mens Culture Box byder på live-set fra geniale Âme (de har også et stærkt lineup lørdag med Ben UFO og Courtesy).

Apropos lørdag, så er Mathias Mesteño på all night long på Natbar, der er 70’er-fest med Heartbeats-dj’s i Absalon, og så får Et Andet Sted besøg fra Stockholms Esperanto-musikagentur, der sender techno-dj’s til Hauser Plads.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af