Her er ugens otte fedeste fester – Rihanna-party og Erika de Casier på Jolene

Her er ugens otte fedeste fester – Rihanna-party og Erika de Casier på Jolene
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet, og fra sidste uge via den nye og renoverede festguide: Samme udvalg, men serveret i en mere komprimeret form. Så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Manna er Jolenes faste torsdags-festpusher, og som oftest er der livemusik på programmmet: Denne uge et stærkt islæt i form af Erika de Casier. Hun udgør halvdelen af Saint Cava, men hendes solokarriere er også ekstremt lovende.

Fredag er der lidt af hvert på programmet. Rust fortsætter med deres populære hyldestfester, og nu er turen kommet til ingen ringere end The King of Pop, Michael Jackson. Culture Box har britiske Eats Everything og hans fremsynede house som hovedattraktion, og så spiller Simon Littauer også live i kælderen.

Norske Fred Fades & Dirty Hans kigger også forbi Danmark – fredag på Bakken i København til The Motor Booty Affair og lørdag i Aarhus til Favorite Things på Tape, hvor Athletic Progression også spiller live.

Det bringer os videre til lørdag, hvor du blandt andet kan komme til Rihanna-fest i Absalon, hvor Josefine Winding og Emma Acs er dj’s. Hertil spinner DJ Typhoon hiphop (og en masse andet) på Natbar fra åbning til luk, mens der udelukkende er kvinder bag pulten til en omgang Housefrau på Bakken, hvor Fedty, Aviaja og Schaarup styrer musikken.

Læs også: Erika de Casiers nye single giver os lyst til at pjække fra det hele

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af