Hør Rae Sremmurd få besøg af Travis Scott på den dunkle nye sang ‘Close’

Hør Rae Sremmurd få besøg af Travis Scott på den dunkle nye sang ‘Close’
Travis Scott. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Rae Sremmurds kommende udgivelse ‘Sr3mm’ kommer til at bestå af tre album – ‘Rae Sremmurd’ af begge medlemmer, ‘Jxmtro’ af Slim Jxmmi og ‘Swaecation’ af Swae Lee. Promoveringen af dette album har også føltes som om, vi fik singler fra tre album på én gang, så meget som de har delt. Nu får vi endnu en sang fra ‘Rae Sremmurd’, sangen ‘Close’ feat. Travis Scott.

Sidst vi hørte fra duoen var på sangen ‘Guatemala’, der var et varmt, sommerligt track med en festlig afrobeats-lyd. ‘Close’ er det stikmodsatte. Det er en dunkel, atmosfærisk sang, der bevæger sig mellem trap og cloud-rap, hvilket jo også kun giver mening, når Travis Scott er involveret.

Beatet er produceret af Rae Sremmurds stort set faste makker Mike Will Made It. Det er ikke hans mest kreative beat til dato, men det står godt til alle tre rapperes kølige, afslappede stemmer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af