Video: Per Vers: »Jeg var lige så verdensfjern som din gennemsnitlige X Factor-deltager«

Glem alt om vores tema om de nye, fremadstormende, danske rappere, Per Vers har været en del af dansk hiphop i årtier, og han er netop nu aktuel med sit nye nummer, ‘Ha’ det så ungt’, fra et kommende album.

I det seneste afsnit af videokonceptet ‘Mine vigtigste rim’ fortæller han blandt andet om sit forhold til Big Daddy Kane og Kendrick Lamar, men opfører også de første fire linjer, han skrev som 12-årig. »Jeg har aldrig spyttet dem for nogen«, fortæller han.

Han er stolt over, at han blev ved med at rappe – for det er ikke kvaliteten, han fremhæver.

»Jeg var lige så verdensfjern som din gennemsnitlige X Factor-deltager«, som han siger.

Se også vores video om den nye generation af danske rappere:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af