G-Eazy tilstår kokainbesiddelse og vold mod tjenestemand til svensk politi – risikerer fængsel

G-Eazy tilstår kokainbesiddelse og vold mod tjenestemand til svensk politi – risikerer fængsel
G-Eazy.

I morges kunne vi fortælle, at G-Eazy i går aftes blev arresteret i Sverige efter at have angrebet sikkerhedsvagter og for at være i besiddelse af kokain.

Nu er en række flere detaljer kommet frem omkring situationen, og G-Eazy har samtidig tilstået alle anklagerne i Stockholm. Det skriver svensk P3.

Rapperen, der var på natklubben Solidaritet i Stockholm med samarbejdspartneren og kæresten Halsey samt, af en eller anden grund, Sean Kingston, har tilstået anklagerne, der blandt andet retter sig mod, at han har slået en sikkerhedsvagt flere gange i ansigtet.

»Jeg kan huske, at jeg sloges med nogen«, har G-Eazy udtalt til politiet. »Jeg husker, at nogen holdt mig nede, og at jeg prøvede at komme fri«. Årsagen til slagsmålet skulle vist være, at G-Eazy ikke følte sig »respekteret«.

Svenske Aftonbladet har desuden rapporteret, at sikkerhedsvagten skulle have beskrevet rapperen som »vanvittig, gal og rabiat«, og at G-Eazy ifølge vagten gav ham »tre til fire hårde slag i ansigtet, så det sortnede for øjnene«.

Politiet noterede, at G-Eazy havde hvidt snot under næsen, hvilket tydede på kokainmisbrug. Efterfølgende fandt betjentene så også omkring 1,5 gram kokain på rapperen.

G-Eazy er indtil videre tilbageholdt og kan risikere fængsel, hvis han bliver dømt. Han er sat til at spille en udsolgt koncert i Den Grå Hal i København søndag. Vi har kontaktet koncertudbyderen for yderligere information – vi har endnu ikke modtaget svar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af