Her er ugens otte fedeste fester – Gigis, Metro-party og Distortion

Her er ugens otte fedeste fester – Gigis, Metro-party og Distortion
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Pladeselskabet Petrola 80 og Knife Magazine har i anledning af førstnævntes nye compilation ‘Embrace’ slået sig sammen om to dages fest på Mayhem. Det er torsdag og fredag med navne som FHM, Minais B, Astrid Sonne og Yelzin på plakaten.

Fredag kan du starte i Pumpehusets Byhave, hvor Politiken uddeler årets iByen-pris med koncerter fra Jada og Fool, inden du kan rykke videre til BTF & Friends på Bakken med dj’s som Josefine Winding, Fergus Murphy og Aurielle Sayeh fra britiske Rinse FM.

Lørdag sker der lidt af hvert: Du kan blandt andet togfeste med Strøm til Trans Metro Express eller eftermiddagshygge med Distortion og Weekday, som lancerer årets Distortion-t-shirt.

Sousa/Schmidt spiller op til Tropa Disco i Absalon, og så rykker Gigis ind på Rust til en release party. I Aarhus overtager pladeselskabet Øen Tape med blandt andre Ernest, Third Wife og TLS.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af