Se den første (mini)-trailer til Queen-filmen ‘Bohemian Rhapsody’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har løbende set stillbilleder af Rami Malek som Freddie Mercury i den kommende Queen-biopic ‘Bohemian Rhapsody’, men nu er den første trailer for filmen endelig landet. Godt nok en mini-mini-trailer med omkring ti sekunders livebilleder fra filmen, men det er altså bedre end ingenting.

Og billederne giver i den grad smag på mere. Til tonerne af ‘We Will Rock You’ får vi både langhårede Malek/Mercury tidligt i karrieren, men det er specielt billederne fra Queens legendariske 1985-koncert til Live Aid på Wembley Stadion, som får de små hår til at rejse sig. Det ser virkelig gennemført ud.

‘Bohemian Rhapsody’ får premiere 2. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af