Se videoen til Princess Nokias emo-inspirerede ‘Look Up Kid’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For en måned siden udgav Princess Nokia et meget atypisk mixtape – i hvert fald i forhold til, hvad vi er vant til fra hende. ‘A Girl Cried Red’ var inspireret af emo og nu-metal mere end af den boombap, trap og alternative r’n’b, der tidligere havde været grundlæggende for hendes musik.

Et af numrene fra dette mixtape, ‘Look Up Kid’, har netop fået en video, der også i langt højere grad ligner en rockvideo end en hiphopvideo. Ja, det kunne næsten ligne en svunden Brand New- eller Paramore-video fra 00’erne, som man ser bandet jamme sammen i et lille, intimt øvelokale.

Gad vide, om Princess Nokia også tager et liveband med sig for at spille rockmusik, når hun skal på Distortion Ø? Det ville alligevel være et spøjst setup, når man tager festivalens typiske stil i betragtning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af