Chief Keef forsøgt skudt i New York

Chief Keef forsøgt skudt i New York
Chief Keef.

Ifølge TMZ var Chief Keef i lørdags meget tæt på at blive skudt ude foran The W Hotel i New York. Hvem end der forsøgte at skyde rapperen ramte dog heldigvis ikke – det eneste, der blev ramt, var et hotelskilt.

TMZ skriver, at politiet søger to sorte mænd, der var iført sorte hættetrøjer, da de flygtede fra gerningsstedet. De skriver endvidere, at selv om Keef har været i ophedede skænderier med 6ix9ine over internettet på det seneste, har den kontroversielle rapper med det regnbuefarvede hår intet med sagen at gøre.

The Fader skriver, at en repræsentant for Chief Keef bekræfter historien og desuden forsikrer om, at Keef er i sikkerhed, og det samme gælder alle, som han rejste med. »Til trods for dagens nylige begivenheder vil Keefs hovedfokus være at fortsætte med at udgive kvalitetsmusik og færdiggøre hans kommende projekter, herunder ‘Mansion Musick’, der forventes ude i juli«, skriver repræsentanten til The Fader.

Chief Keef er sat til at spille en udsolgt koncert i Pumpehuset 3. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af