Hør Gorillaz’ sumpede nye funksang ‘Fire Flies’

Hør Gorillaz’ sumpede nye funksang ‘Fire Flies’
Damon Albarn og Gorillaz i Royal Arena. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Gorillaz’ næste album ‘The Now Now’ udkommer den 29. juni. Som optakt spytter Damon Albarn og co. singler ud med maskingeværfart for tiden, og det er da også praktisk, for så kan vi lettere synge med, når tegneseriebandet lukker Orange Scene på årets Roskilde Festival. Nu har de udgivet albummets fjerde single, ‘Fire Flies’.

‘Fire Flies’ har en langsom, sumpet basgang i fundamentet, mens mystiske, nærmest ‘Twin Peaks’-refererende synthtoner flyder henover. I rollen som 2-D synger Damon Albarn henlagt og melankolsk om at ‘jagte ildfluer’ – en oplagt allegori for målløst at jage de små glæder i livet men at glemme det, der betyder noget større.

Læs også: Damon Albarn gad ikke lave musik med Prince – man måtte ikke ryge i studiet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af