Nardwuars interview med Lil Pump er lige så dumt og sjovt, som man kunne have håbet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nardwuar er en af den slags journalister, der har et vidunderligt talent for at balancere det lærerige med det morsomme. Når han interviewer for eksempel Brockhampton overvælder han dem med vilde fakta, som giver anledning til store smil på læben.

Af og til er han dog sat over for en kunstner, der ikke tillader dette vante format. Sådan en kunstner er Lil Pump. I stedet byder interviewet på godt med »Esskeetit« i lange baner. Nardwuar har naturligvis en gave med til Lil Pump – en ‘Say no to drugs’-vinyl med tilhørende malebog. Lil Pump svarer »det her er godt, for jeg kan knap nok læse, så jeg kan bedre lide at se på billeder«.

Nardwuar spørger også ind til dengang, Lil Pump blev smidt ud fra sin skole samme dag som vennen SmokePurpp, fordi Lil Pump efter eget udagn »ikke havde været i skole i to år eller et eller andet shit, så det var en masse bullshit«.

Det smukkeste øjeblik er dog nok til sidst, da Lil Pump bliver spurgt, hvorfor man bør interessere sig for Lil Pump. Han svarer poetisk: »Fordi hvor meget Lil Pump tager det for Lil Pump at Lil Pump, Lil Pump«. Efter dette får vi omtrent et minut af mildest talt eksperimentel filmkunst.

Læs også: Lil Pumps første tv-optræden er en syret omgang ‘Esskeetit’ hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af