Nas’ Kanye-producerede album ‘Nasir’ er officielt ude nu – lyt

Nas’ Kanye-producerede album ‘Nasir’ er officielt ude nu – lyt
Nas på Roskilde Festival 2017. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Allerede i går delte vi vores førstehåndsindtryk af Nas’ stærkt imødesete album ‘Nasir’, der er produceret af Kanye West og er Nas’ første udgivelse siden ‘Life is Good’ fra 2012. Albummet blev nemlig livestreamet, lige som de foregående juni-udgivelser fra Kanyes hånd, og lagt tilgængeligt på Youtube torsdag nat.

Men nu er albummet altså officielt ude på de store streamingtjenester efter et lille døgns forsinkelse. Rækkefølgen på den endelige trackliste er blevet ændret i forhold til den, der blev spillet til lytterfesten i Queens torsdag aften, men ellers står albummet komplet med krediteringer – modsat Kanyes eget ‘Ye’.

Den syv numre lange plade byder på gæsteoptrædener fra blandt andre Puff Daddy, 070Shake og Kanye selv.

‘Nasir’ er det fjerde ud af fem lovede juni-albums fra Kanye Wests GOOD Music. I næste uge får vi det sidste album i rækken – Teyana Taylors Kanye-producerede skive, der endnu mangler en titel.

Den Kanye-centrerede måned startede med Pusha-T’s fremragende ‘Daytona‘, der blev efterfulgt med først Kanyes soloalbum ‘Ye‘, dernæst hans kollaboration med Kid Cud ‘Kids See Ghosts‘ og nu altså ‘Nasir’.

Hør albummet her: 

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Vores førstehåndsindtryk af Nas’ Kanye-producerede album ‘Nasir’ – sang for sang

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af