Nicki Minaj og Ariana Grande er sammen igen på den sexede ‘Bed’

Nicki Minaj og Ariana Grande er sammen igen på den sexede ‘Bed’
Ariana Grande og Nicki Minaj (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Ariana Grande og Nicki Minaj har arbejdet sammen flere gange, mest mærkbart på det dancehall-klingende megahit ‘Side to Side’ fra 2016. Nu er de to superstjerner sammen igen på sangen ‘Bed’, atter en gang med et beat i dancehall-stil.

Nummeret stammer fra Minajs kommende album, ‘Queen’, og det er uden sammenligning den hidtil mest poppede sang, vi har hørt derfra – og det er ikke kun på grund af Grandes tilstedeværelse. Ligesom med ‘Side to Side’ skal man ikke dykke langt ned i teksten, før man når til de seksuelle insinuationer: »Got a bed wit’ your name on it«, lyder første linje fra Grande.

Så bliver spørgsmålet blot, om Nicki og Ariana kan få lige så stor succes, som de fik med både ‘Side to Side’ og for den sags skyld ‘Bang Bang’.

‘Queen’ udkommer den 10. august.

Læs også: Nicki Minaj og Future kommer til Danmark på fællesturné

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af