Roskilde Festival viser VM i fodbold på storskærm

Roskilde Festival viser VM i fodbold på storskærm

Ja, Roskilde Festival handler hovedsageligt om musik, men som de fleste nok har bemærket, er der i øjeblikket også VM i fodbold i Rusland. Og det er der jo en del, der går op i. Nu kan fodboldfans ånde lettet op, for Roskilde Festival har annonceret, at de viser masser af bold på en storskærm i East City – alle kampe faktisk.

Festivalens forhold til fodbold har skiftet lidt: Under nogle slutrunder har der været storskærm i campingområdet, andre gange har det (til stor forargelse) været undladt. Måske årets ja-klaphat har noget at gøre med, at Danmark er med?

Roskilde Festival åbner den 30. juni, og her bliver de to første ottendelsfinaler såmænd spillet. Herudover står den under festivalen på flere ottendedelsfinaler samt alle fire kvartfinaler – de sidste to på festivalens sidste dag.

Læs også: Se kortet over årets Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af