Se de overstadige højdepunkter fra West- og Kardashian-familiens duel i ‘Family Feud’ – Kanye har aldrig været gladere

Se de overstadige højdepunkter fra West- og Kardashian-familiens duel i ‘Family Feud’ – Kanye har aldrig været gladere
Kim Kardashian og sin totalt glade mand, Kanye West, der lige har tabt 'Family Feud'.

Det er ikke hver dag, Kanye West giver sig selv lov til at smile vidt og bredt. Men da han og familien i weekenden indtog scenen til det amerikanske gameshow ’Family Feud’, hyggede han sig tilsyneladende alt for godt til på noget tidspunkt at lade være.

»I’m here to win, bro, I’m here to win!«, lød det fra Ye, da han stod overfor sin svigermor i ordassociationsduellen. Da de to skulle gætte, hvilke ord flest kvinder forbinder med grunden til, at Steve Harvey er god til at kysse (gæt selv, hvilken vært, der stillede dét spørgsmål), råbte Kanye prompte: »Læber!«. At han er logisk, kan man i hvert fald ikke tage fra ham.

Kanye West og Kim Kardashian var på hold med Kanyes kusine Kim Wallace samt fætrene Jalil og Ricky. Kardashian/Jenner-holdet rummede Kris Jenner, hendes mor Mary Jo, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, kusinen CIci Bussy og vennen Jonathan Cheban.

På trods af, at familien West måtte se sig slået af Kardashian/Jenner-klanen, smilede Kanye lige til den bitre ende. Se de skønne klip fra showet herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af