St. Vincent giver spektakulær optræden med ‘Fast Slow Disco’ hos Jools Holland

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Roskilde-aktuelle St. Vincent var gæst i det nye afsnit af BBC’s ‘Later… With Jools Holland’, og her spillede Annie Clark sin seneste single ‘Fast Slow Disco’, der er en mere tempofyldt nyfortolkning af ‘Masseduction’-tracket ‘Slow Disco’.

Hendes optræden mangler dog intet af det drama, der kendetegnede den oprindelige, mere dream pop-klingende albumudgave. Som Clark står i midten på en platform, langt fra sine bandmedlemmer, etableres en utryg stemning, der passer godt sammen med sangens frygtsomme lyrik, der nævner både dødsdans og spøgelser.

I samme afsnit af det britiske musikprogram kom Christine and the Queens også forbi for at spille ‘Girlfriend’ tilsat en skarp og charmerende koreografi, og den Haven-aktuelle jazzsaxofonist Kamasi Washington spillede en forkortet udgave af sin groovy ‘Fists of Fury’ med sit meget overbevisende liveband.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af